e
Banner

Etiketler: taner ankara



Batu’nun yatırım ajandasında 3 başlık var


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Karayolu

Yeni pazar stratejilerini ve yatırımlarını sanayicinin taleplerine ve dış ticaretteki gelişmelere paralel olarak şekillendiren Batu, 2018’de de maksimum verim alacağı yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, 2018 için gündemlerindeki konuları; yurtiçinde ve yurtdışında ofis ve depo yatırımı, yeni araç alımı ve yurtdışında şirket satın alımları olarak açıklıyor.




Yunanistan engeli Ro-Ro ile aşılıyor


Yayın: 22-05-2018
Kategori: Denizyolu

Ege Denizi’nde tahrik girişimlerinde bulunan Yunanistan, İpsala sınır kapısından Avrupa’ya gidecek tırların işlemlerini de ağırdan almaya başladı. Avrupa’ya karadan ulaşmanın iki haftaya çıktığını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, tırların kara yerine, denizden yürütüldüğüne dikkat çekti.




Batu’nun minivan servisi tekstil sektöründen tam not aldı


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Lojistik

Türkiye-Avrupa hattında havayoluna alternatif olarak devreye aldıkları minivan servisiyle tekstil sektöründe portföylerini genişlettiklerini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Avrupa’nın herhangi bir noktasına 36-48 saat arasında ulaşabiliyoruz. Minivan servisimizle yılda toplamda 420’yi aşkın taşıma operasyonu gerçekleştiriyoruz” dedi. 




Batu soğuk zincire yatırım yapıyor



Gıdanın iş hacmi içindeki payını %25’e çıkarmayı hedefleyen Batu International Logistics, Almanya’da iki yeni depo yatırımı yapmaya ve filosundaki frigorifik araç sayısını arttırmaya hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, gıda ihracatçısına her pazarda destek sunmaya hazır olduklarını söylüyor. 




Batu International Logistics otomotivde iki kat hızlanacak


Yayın: 30-08-2018
Kategori: Karayolu

Batu International Logistics, otomotiv sektörüne çift ve üç şoförlü express servislerden minivan hizmetine, havayolundan handcarry ve charter servisine kadar alternatif yaratan çözümleriyle hizmet sunuyor. Otomotiv lojistiğinin iş hacimleri içinde %40 gibi ciddi bir paya sahip olduğunu belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Önümüzdeki 5 yıllık periyotta bu alanda mevcut hacmin en az iki katı kadar bir ivme yakalamayı hedefliyoruz” diyor.




Lojistiğe özel teşvik paketi hazırlanmalı


Yayın: 30-04-2020
Kategori: Lojistik

Koronavirüs salgının lojistik sektörünün mali yapısını daha da kırılgan hale getirdiğini vurgulayan Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Bugüne kadar alınan aksiyonları, doğru ve zamanında alınmış kararlar olarak düşünüyoruz. Tüm bunlara ek olarak bu süreçte çok yıpranan ve kriz dönemlerinde ne kadar hayati bir öneme sahip olduğu bir kez daha görülen lojistik sektörüne yönelik teşvik edici ekonomik paketler hayata geçirilebilir” diyor. 




Batu fuar lojistiğine odaklandı



Kara, deniz, hava, demiryolu ve intermodal taşımacılık, depo yönetimi, gümrükleme, dış ticaret alanlarında etkili ve entegre çözümler sunan Batu International Logistics, portföyüne fuar taşımacılığını da eklemeye hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Fuar taşımacılığı departmanının kurulması, yeni müşterilerle proje taşımacılığı hacminin artırılması, bu alandaki uzmanlığımızın, servis portföyümüzün ve hizmet verdiğimiz coğrafyanın genişletilmesi bu yılki hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi. 




Batu'nun ajandası yoğun


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Lojistik

Pandemi döneminde büyümesini sürdüren ve müşteri yelpazesini genişleten Batu International Logistics’in yeni dönem ajandası yoğun. Kısa vadede ekspres ve intermodal operasyonlarını büyüteceklerini, kara, hava ve deniz taşımacılığında servis verdikleri coğrafyayı genişleteceklerini, proje ve fuar lojistiğiyle servis kapsamlarını geliştireceklerini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, uzun vadede yurt içi ve yurt dışında yeni depo ve ofis yatırımlarının da gündemlerinde olduğunu söyledi. 




Lojistik Merkezleri AB’ye ihracatı %30 arttıracak



Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, Yurt Dışı Lojistik Merkezleri’nin (YDLM) hayata geçirilmesiyle AB’ye ihracatın kısa sürede 100 milyar dolar civarına çıkabileceğini belirtti. Ankara, Türkiye’nin 2019’da AB ülkelerine 76,7 milyar dolar ihracat yaptığını ve bunun toplam ihracatın yüzde 42,5’lik bölümünü oluşturduğunu ifade etti.




Sarp Intermodal’dan 100 adetlik Krone treyler yatırımı


Yayın: 25-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Sarp Intermodal, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak gerçekleştirdiği 100 adetlik treyler siparişini KRONE Tire fabrikasında, 23 Ekim’de düzenlenen törenle teslim aldı.